Belépés
Új recept írása | Receptjeim | Kedvenc receptjeim | Receptek
Márton napi töltött libanyak recept Kedvelt receptek
Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
Hozzávalók 4 főre
» 4 db libanyakbőr
» 10 dkg libamáj
» 2 db burgonya
» 2 fej vöröshagyma
» só
» bors
» 2 evőkanál libazsír
» 1 db főtt sárgarépa
» 10 dkg főtt libahús
» 1 db tojás
» 2 evőkanál zsemlemorzsa
Tetszik a recept. Berakom a kedvenc receptjeim közé!
Elkészítés:

A vöröshagymát apró kockára vágjuk és 1 evőkanál zsíron megpirítjuk.Hozzáadjuk a kockára vágott liba májat és még pár percig pirítjuk. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
Közben a burgonyát héjában megfőzzük, megtisztítjuk és krumpli nyomóval áttörjük.
A főtt sárgarépát és a főtt húst is aprón darabokra vágjuk, és mindegyiket a libamájhoz keverjük. Hozzáadunk 2 evőkanál zsemlemorzsát, és a tojást. A libanyak bőr egyik végét egy fogpiszkálóval össze tűzzük és az elkészített masszával megtöltjük. A töltés után a másik végét is összetűzzük fogpiszkálóval.
Egy sütőedényt liba zsírral kikenünk bele rakjuk a töltött libanyakakat és kevés vizet adunk hozzá. Lefedjük fóliával és 160 C fokos sütőben 20 percig sütjük. Levesszük a fóliát és pár perc alatt megpirítjuk
Megjegyzés / tipp:

Jó étvágyat kívánok!
0 komment 8 ember kedveli elenacska
2014.09.18 18:16
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet:
Kommentek Új komment
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét!
Címkék
vöröshagymát apró, kockára vágott, burgonyát héjában, főtt sárgarépát, főtt húst, libamájhoz keverjük, fogpiszkálóval össze, elkészített masszával, töltés után, másik végét, sütőedényt liba, töltött libanyakakat, fogpiszkálóval, fogpiszkálóval, megtisztítjuk, zsemlemorzsát, vöröshagymát, zsemlemorzsa, libanyakakat, megpirítjuk, összetűzzük, vöröshagyma, mindegyiket, libanyakbőr, elkészített, megpirítjuk, Hozzáadjuk, sárgarépát, megtöltjük, libamájhoz, sütőedényt, Hozzáadunk, burgonyát, borsozzuk, Levesszük, masszával, sárgarépa, darabokra, libanyakbőr, libamáj, burgonya, vöröshagyma, bors, evőkanál libazsír, főtt sárgarépa, főtt libahús, tojás, evőkanál zsemlemorzsa,
Panna cotta, az olasz csodadesszert
0 komment 4 ember kedveli
Charlotte torta-túróval és barackkal...
1 komment 32 ember kedveli
Pacalpörkölt-
0 komment 10 ember kedveli
Rebarbarás karamellás szelet !
0 komment 6 ember kedveli
Póréhagymás halragu
1 komment 2 ember kedveli
Húsgolyókkal rakott karfiol
0 komment 2 ember kedveli
Üdítős Süteméyn
0 komment 14 ember kedveli
Grillezett csirkemell sült zöldségekkel
0 komment 1 ember kedveli
Karfiol sörtésztában
0 komment 2 ember kedveli
Bableves
0 komment 1 ember kedveli
Körtés kókuszos tortácska
1 komment 4 ember kedveli
Rántott zeller
0 komment 2 ember kedveli
Őszibarack kókuszkrémmel !
0 komment 2 ember kedveli
Narancsos-diós kuglóf
0 komment 3 ember kedveli
Hagymás bab
0 komment 7 ember kedveli
BURGONYAKRÉM LEVES
0 komment 1 ember kedveli
Receptbázis - A legfinomabb házi receptek gyűjteménye
© 2024 TVN.HU Kft.