Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A vöröshagymát apró kockára vágjuk és 1 evőkanál zsíron megpirítjuk.Hozzáadjuk a kockára vágott liba májat és még pár percig pirítjuk. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
Közben a burgonyát héjában megfőzzük, megtisztítjuk és krumpli nyomóval áttörjük.
A főtt sárgarépát és a főtt húst is aprón darabokra vágjuk, és mindegyiket a libamájhoz keverjük. Hozzáadunk 2 evőkanál zsemlemorzsát, és a tojást. A libanyak bőr egyik végét egy fogpiszkálóval össze tűzzük és az elkészített masszával megtöltjük. A töltés után a másik végét is összetűzzük fogpiszkálóval.
Egy sütőedényt liba zsírral kikenünk bele rakjuk a töltött libanyakakat és kevés vizet adunk hozzá. Lefedjük fóliával és 160 C fokos sütőben 20 percig sütjük. Levesszük a fóliát és pár perc alatt megpirítjuk
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
elenacska
2014.09.18 18:16
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vöröshagymát apró, kockára vágott, burgonyát héjában, főtt sárgarépát, főtt húst, libamájhoz keverjük, fogpiszkálóval össze, elkészített masszával, töltés után, másik végét, sütőedényt liba, töltött libanyakakat, fogpiszkálóval, fogpiszkálóval, megtisztítjuk, zsemlemorzsát, vöröshagymát, zsemlemorzsa, libanyakakat, megpirítjuk, összetűzzük, vöröshagyma, mindegyiket, libanyakbőr, elkészített, megpirítjuk, Hozzáadjuk, sárgarépát, megtöltjük, libamájhoz, sütőedényt, Hozzáadunk, burgonyát, borsozzuk, Levesszük, masszával, sárgarépa, darabokra, libanyakbőr, libamáj, burgonya, vöröshagyma, bors, evőkanál libazsír, főtt sárgarépa, főtt libahús, tojás, evőkanál zsemlemorzsa,
|
|
|
|
|